Isnin, Januari 9

Homework !


Hye blogger(s) . YaAllah minggu yang kedua Ain sekolah sebagai murid tingkatan . Erkk--' Homework bhaiii , banyak gila . Kayyyyyyyyy, boringnya ada homework . Kepala otak semua full pasal homework , terfikir-fikir bilalah nak buet nih? Eden tak tahu nih . Sumpah homework cikgu kasi banyak gila . Start je sekolah cikgu dah kasi homeworkk . Makyaiii , mengapa perlu ada homework ? Soalan yang diajukan oleh murid-murid zaman sekarang . Homework Math , Geo . OMG! Gila banyak . Walaupun hanya dua mata pelajaran tapi . . . OMG! Tak tahu nak kata apa. Redha jelah sebagai anak murid yg baik ecehceh baik la sangat :P Mengedik kejap .Baru tingkatan 1 derr ! Belum masuk U lagi . Lek der lek . Hehe!

Mesti jadi seorang murid yang bersabar dan redha akan kerja sekolahh . First time , belajar SJ, Geo . Mesti jadi seorang murid yang coooolllllll! Cool babe . Harap-harap la boleh siapkan semua homework dgn secepat mungkin . Ain suka buat kerja last minute so homework pun last minute . Wahahaha, pemalas punya Ain :) Hehehe . Bila dah buat kerja last minute sebuk pulak mcm mana tak siap . Hahaha ! Harap-haraplah boleh siap ! Acano nak siap kalau ber-fesbuk . Heheh , Ain takkan abaikan homework . Ain akan kasi masa bila nak buat homework , bila nak buek tuh buek nehh .

Cool jehh . Nanti siap kalau kita sabar :) Don't be peniru , eceh nak speaking tak pandai . Walaweiii , malu malu :'> Ain just nak practice . Ayah Ain kata kalau kita selalu cakap BI nanti lama-lama tahu lah . Don't be shy . Melayan lagu sambil update . :) Tintingg . Nurul Ain semoga baik-baik selalu , jgn jadi malu :) Walaweiii ! Masih terpikir bilalah mau siapkan homework yg baik untuk otak tuh . Heheh ! Don't be shy , don't be lazy , don't don't :)

Sincere advice,
Nurul Ain

Thankyou

2 ulasan: